Ontdek de mogelijkheden wanneer u een springkasteel gaat huren

Bij een amusementsbedrijf wat in het teken staat van kinderen, is er natuurlijk meer mogelijk dan alleen een springkasteel huren of kopen. Maak zelf wafels, suikerspinnen of popcorn en verras de kinderen met de lekkerste traktaties. Of zoekt u een grimeuse die kinderen kan omtoveren tot wilde dieren of stoere cowboys? Deze kunt u ook inhuren bij Springrid. Daarnaast kunt u skydancers huren die uw evenement gegarandeerd in de kijker zet. Naast het huren van een springkasteel kunt u bij Springrid ook professionele feesttenten, tafels en barkrukken huren of kopen. Al deze attracties maken iedere gelegenheid compleet.

Springkasteel kopen: kiest u voor nieuw of tweedehands?

Als u keer op keer een springkasteel moet huren, kan het op termijn goedkoper voor u zijn om er een te kopen. Verras uw kinderen en kies voor een uniek geschenk. Bij Springrid vindt u een ruim en zeer gevarieerd aanbod waardoor u altijd een springkasteel kunt kopen die voldoet aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen. Bij een amusementsbedrijf kunt u niet alleen allerlei attracties huren, u kunt ze ook aanschaffen. Denk er dan eens aan om een springkasteel op maat te kopen bij Springrid

Springkasteel in allerlei soorten maten huren bij specialist

Als u een springkasteel wilt kopen of huren, zult u waarschijnlijk research doen op internet. U wilt natuurlijk weten wat het aanbod van springkastelen is en waar u rekening mee moet houden. Bij Springrid kunt u verschillende springkastelen huren of kopen: van kleine springkastelen tot reusachtige springkussens en van simpele uitvoeringen tot een springkasteel met obstakels en hindernissen. Zo maakt u ook van dit feestje wederom een onvergetelijke dag en zullen de kinderen gegarandeerd het ‘wauw-effect’ ervaren. Wilt u graag een springkasteel huren? Dan kan men het bij u afleveren, maar u kunt het natuurlijk ook ophalen en opblazen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.