Hoe kies je een goede rijinstructeur uit bij rijschool Den Haag

Hoe kies je een goede rijinstructeur uit bij rijschool Den Haag

Behalve een rijschool moet je tegelijkertijd ook een instructeur kiezen voor jouw rijlessen Den Haag, en dit is net zo belangrijk als het niet belangrijker is. Maar hoe kies je goed een rijinstructeur uit?

Als eerste wil je dat jouw rijinstructeur gecertificeerd is, je kunt vragen naar zijn WRM-certificaat. Dit certificaat geeft aan dat hij bevoegd is om rijlessen Den Haag te geven.

Hiernaast moet je altijd een proefles nemen, zo kun je kijken of jij je op je gemak voelt bij de rijinstructeur, dat is het allerbelangrijkste. Wanneer jij je bij jouw rijinstructeur niet op je gemak voelt kun je beter iemand anders kiezen. Bij rijschool den haag komt het altijd wel goed.

 

 

Wat is een rijschool Den Haag instructiekaart?

Sommige rijscholen maken tijdens hun rijlessen Den Haag gebruik van een instructiekaart, en misschien doet jouw instructeur dit ook wel, maar wat is deze instructiekaart en wat heb je eraan?

Een instructiekaart wordt bijgehouden door jouw rijinstructeur, en hierop houdt hij bij hoe je vordert in de lessen, waar de volgende lessen over zullen gaan en wat nog extra aandacht vergt. Zo kan de rijinstructeur precies bijhouden wat er nog moet gebeuren en kan hij jou met behulp van de opleiding goed voorbereiden op het rijexamen

Op die manier krijg ook jij meer inzicht in de opleiding die je volgt en waar je nog aan kunt werken, zo weet je wat je kunt verwachten.

Wanneer je theoriecursus in den haag gaat volgen gebruiken we verschillende kaarten.

 

 

http://drivercompany.nl/