Cultuur én natuur gedurende een prachtige rondvaart op de Kagerplassen

U maakt een rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden. Dan wilt u natuurlijk dat u van alle gemakken bent voorzien en er niks schadelijks, zoals gassen, vrijkomen. Dan is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart door de natuur van de Randstad geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

Ook individuele dagtochten, kies bijvoorbeeld voor een rondvaart rondom Leiden

Wilt u een dagtocht maken? Dan bent u aan het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij zijn de specialist van verschillende soorten rondvaarten in de Kagerplassen en rondom Leiden. Ook voor individuele dagtochten kunt u deze specialist inschakelen. Dit zorgt ervoor dat u alleen, of met uw naasten kan genieten van de pracht en praal die de omgeving bij een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen met zich meebrengt. Tijdens deze individuele dagtochten bent u ook verzekerd van een heerlijke lunch en de nodige koffie of thee. Partyboot / Groene Hart Cruises biedt verschillende soorten dagtochten aan. Bekijk zelf eens of een bepaalde rondvaart aan uw wensen voldoet!

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Zoekt u een organisator van evenementen, vergaderingen en feesten op een boot? Dan kunt u terecht bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Wanneer u kiest voor een rondvaart rondom Leiden of in de Kagerplassen bij de specialist bent u ervan verzekerd van kwaliteit. Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.